Depunere Jurământ

Depunere Jurământ
Publicat: pe data de 07.10.16

TOATE PERSOANELE APĂRUTE IN ORDINELE DE CETĂȚENIE PÂNĂ LA NR. 1158/P/2016, INCLUSIV, SE POT PREZENTA LA SECȚIA CONSULARĂ PENTRU PROGRAMAREA DEPUNERII JURĂMÂNTULUI.

Depunerea Jurământului – este următoarea etapa după ce ați fost publicat în Listele de Ordine ANC. Procedura de depunere jurământ presupune programarea la Consulatul Român pentru a spune la microfon jurământul de credință față de România, unde în cor se va intona imnul României. După care urmează să obțineți certificatul de cetățenie română.

  • Depunerea jurământului nu poate fi făcută instant după ce ați fost publicat în Ordine ANC, din acest motiv, odată la 2-3 săptămâni pe site-ul oficial al Consulatului României în Chișinau chisinau.mae.ro se actualizeaza Nr. de Ordin în care sunt incluși toți cetățenii cărora li sa aprobat cetățenia română și se pot programa pentru depunerea jurământului.

Cum lucrează Depunerea Jurământului?

Important

  • Programarea la jurământ se face la Consulatul Român, în dependență de localitatea în care locuiți. Se programează fie personal la ghișeu, fie prin telefon;
  • Puteți depune jurământul în România dacă inițial ați depus o declarație notarială în care ați menționat că doriți să obțineți cetățenia română, cu stabilirea domiciliului în România;
  • Puteți depune jurământul la Consulatul Român din alte țări dacă aveți domiciliul permanent în țara unde vă aflați.

Ultimele știri

Primește notificare când ești publicat in Ordine ANC

Notificare pe email. Fără Spam!

Toate câmpurile sunt obligatorii!
Aboneazate la cele mai importante stiri din lumea Cetateniei Romana!

Afla totul despre cetatenie Romana

Adresa de email nu este valida